RETKET - Tampere

LEGENDAARISTEN RAVINTOLOIDEN AIDOT MAUT JA HISTORIALLISET TARINAT

 

Nostamme alkumaljat Hotelli Tammerissa, jossa kuulemme 1900-luvun alun kansainvälisistä tuulista ja hotellin mielenkiintoisista vieraista.

 

Maukas retkemme vie tamperelaisten makujen, arkkitehtuurin, lähiruoan, Mannerheimin ja Juicen jäljille. Sukellamme hotelli Tammerin, Tampereen Kauppahallin ja Ravintola Tillikan mielenkiintoiseen historiaan.

 

Tampereen kaunis kauppahalli, joka on Tammerin tavoin 1900-luvun alun arkkitehtuurin taidonnäyte, kuuluu retkemme kohteisiin. Kauppahallin tarjonta edustaa lähiruoka-kulttuuria ja sen perinteitä aidoimmillaan.

 

Mistä löytyvät tasokkaat ruokaravintolat, joiden tuotteissa maistuvat aina tuoreet raaka-aineet? Mitä kuuluisien ravintolaluokitusten (Michelin, Rotisseur) kriteerit ja niiden merkitys on. Vastaukset selviävät viimeistään ravintola Tillikassa, jonka rakennus kosken kupeessa huokuu historiaa.

 

Tillikka tunnetaan legendaarista tarinoistaan ja pyttipannustaan, joka on taattua lähiruokaa. Viihdymme retken päätteeksi mukavan tovin Tillikan tarinoiden, maukkaan ruoan ja paikallisen panimokulttuurin parissa.

 

Ryhmän suosituskoko: 10-25 henkilöä

Tilaisuuden kesto: noin 2,5 tuntia

Retki sisältää: opastuksen, alkumaljan, lähiruoka-, ja olutmaistiaisia

 

Ota yhteyttä:

Soita: 0400 737420 tai kysy lisää yhteyslomakkeella.

 

YHTEYSTIEDOT

 

Meetings Mill

Sammonkatu 47

33540 Tampere

info(at)meetingsmill.fi

puh. +358 400 737 420

 

 

 

 

www-sivut: PIXARIUS

RETKET TAMPEREELLA TOTEUTTAA MEETINGS MILL

 

Meetings Mill on reipas ryhmäretkien, Tyky-päivien ja Tyhy-päivien sekä ryhmämatkojen järjestäjä, jonka erikoisosaamista ryhmille järjestettävä innovatiiviset elämykset. Meillä on yli 10 vuden kokemus erilaisten tilaisuuksien järjestelyistä. Kokous- ja tapahtumaosaamisemme tukee ryhmäretkien järjestäjänä toimimista.

Meetings Mill Facebookissa