RETKET - Tampere

VIRKISTÄVÄ LIIKUNTATUOKIO PUISTOSSA

 

PUISTOJOOGA

Puistojoogassa yhdistyvät loistavasti liikunta ja ulkoilu. Ulkoilma virkistää ja rentouttaa. Roppakaupalla hyvää energiaa!

Tunnin kesto valinnan mukaan 30/45 min.

 

INTIALAINEN BOLLYWOOD-TANSSI

Bollywood-tanssissa tärkeintä on hymy ja ilo! Tausta on intialaisessa elokuvatanssissa ja tanssi on monipuolinen sekoitus klassista intialaista tanssia, intialaisia kansantansseja sekä mm.hiphoppia, lattarirytmejä ja diskotanssia.

Tunnin kesto: 45 min.

 

FRISBEEGOLF

Frisbeegolf on mukava ajanvietepeli pelattavaksi esimerkiksi pienryhmissä leikkimielisesti kisaillen. Ryhmän koosta riippuen käydään läpi 3-6 koria sisältävä rata. Tunti sisältää myös alkulämmittelyn, tekniikkaopastuksen ja heittoharjoitteita ennen varsinaisen radan suorittamista. Ulkoilua ja raitista ilmaa!

Tunnin kesto: 60-90 min (ryhmän koosta riippuen)

 

KIINALAINEN TAI-CHI

Tai Chi on vanha kiinalainen harjoitusmuoto, jossa terveysliikunta, filosofia ja kamppailutaito yhdistyvät harmoniseksi kokonaisuudeksi. Se sopii erinomaisesti virkistäväksi taukoliikunnaksi työn lomassa kaikille kunnosta ja iästä riippumatta. Kaikki Tai Chin liikkeet ovat pehmeitä, rauhallisia ja pyöreitä ristikkäisliikkeitä.

Tilaisuuden kesto: noin 1 tunti

 

Soita: 0400 737420 tai kysy lisää yhteyslomakkeella.

 

YHTEYSTIEDOT

 

Meetings Mill

Sammonkatu 47

33540 Tampere

info(at)meetingsmill.fi

puh. +358 400 737 420

 

 

 

 

www-sivut: PIXARIUS

RETKET TAMPEREELLA TOTEUTTAA MEETINGS MILL

 

Meetings Mill on reipas ryhmäretkien, Tyky-päivien ja Tyhy-päivien sekä ryhmämatkojen järjestäjä, jonka erikoisosaamista ryhmille järjestettävä innovatiiviset elämykset. Meillä on yli 10 vuden kokemus erilaisten tilaisuuksien järjestelyistä. Kokous- ja tapahtumaosaamisemme tukee ryhmäretkien järjestäjänä toimimista.

Meetings Mill Facebookissa