RETKET - Tampere

Photo: Tampereen kaupunki/Atacan Ergin. 2014

Teemalliset, uudenlaiset retket ja elämykset ryhmille Tampereella

 

Valmiiden retkiemme lisäksi räätälöimme kohderyhmille sopivia kokonaisuuksia ja sisällöltään erilaisia elämysretkiä. Kysy lisää.

 

RETKIPAKETIT RYHMILLE

 

HYPPÄÄ NYSSEEN, HEITÄ PIPA HYLLYLLE JA KIÄRRÄ MANSEE!

Mistä airossa tamperelaisuuressa on kyse? Sää kyävarmaannii haluat tiätää! Hyppää Nysseen, heitä pipa hyllylle ja kiärrä mansee. Lue lisää

Huom. Järjestämme iloista kierrosta myös suomen kielellä.

 

LEGENDAARISTEN RAVINTOLOIDEN AIDOT MAUT JA HISTORIALLISET TARINAT
Retki tamperelaisten makujen, arkkitehtuurin, Mannerheimin ja Juicen jäljille. Lue lisää

 

TASTE OF TAMPERE (in English)

Versatile walking and taste-testing tour in the heart of Tampere, Read more.

 

TAIDEGRAFIIKKAA, JA KÄSITYÖN HELMIÄ UUDISTUNEELLA FINLAYSONIN ALUEELLA

Tämä retki sisältää taidegrafiikan työnäytöksen kaupungin kauneimmassa galleriassa, sekä syventää tietouttamme mm. korujen valmistuksesta ja suunnittelusta. Mielenkiintonen kokonaisuus. Toteutus ympäri vuoden. Lue lisää.

 

TEHDASTYÖN ARKEA JA PALATSIEN LOISTOA!

Tutustumme entisajan tehdastyöläisen arkeen ja tehtaiden tuntumassa oleviin herrojen palatseihin. Kohteet sijaitsevat Tampereen keskusta-alueella. Toteutus ympäri vuoden. Lue lisää.

 

NELJÄ KAUNEINTA KIRKKOA TAMPEREELLA

Esittelemme ryhmälle kaupungin kauneimpia ja mielenkiintoisempia kirkkokohteita. Tampereen Tuomiokirkkoa pidetään kaupungin kauneimpana rakennuksena, ja kirkon sisällä olevat maalaukset herättävät ajatuksia. Lue lisää.

 

VIRKISTÄVÄ SPA - JALKAHOITO /

KAUNEUS JA MEIKKI-ILTAPÄIVÄ KOKO RYHMÄLLE! Lue lisää.

 

SUURKANOOTTISAFARI TAMPEREEN JÄRVIMAISEMISSA

Suurkanootilla melominen on hauskaa tiimityötä. Nautimme nokipannukahvit matkalla.Toteutus vesistöjen sulana ajankohtana. Lue lisää.

 

Lyhyet välipalat esim. kokouspäivän piristykseksi

 

VIRKISTÄVÄ LIIKUNTATUOKIO PUISTOSSA

Esimerkiksi puistojoogaa, Tai Chi -liikuntaa, Bollywood-tanssia tai vaikkapa Frisbeegolfhetki, ryhmän toiveiden mukaisesti. Lue lisää.

 

HULLUN HAUSKAA NAURUJOOGAA

Naurujooga on stressinpoistaja no.1. Se vaikuttaa niin fyysiseen, mentaaliseen, kuin emotionaaliseenkin stressiin ja se rentouttaa sekä mieltä, että kehoa.

 

LIIKUNNALLINEN STRATEGIAPELI - FlagHunt

Koe jotain aivan uutta ja innovatiivista! Toteutus huhti-lokakuu.

 

Ryhmän koot vaihtelevat  10-200 henkilön välillä. Retken henkilöhinta muodostuu retken sisällöstä ja ryhmän koosta. Retkistä voidaan räätälöidä kullekin ryhmälle sopiva kokonaisuus. Annamme eri tarjouksen ryhmän toiveiden kartoituksen jälkeen. Kuvauksissa mainitut ryhmäkoot ovat suosituksia, jotka perustuvat em. osallistujakohtaiseen kustannukseen. Retkiä on mahdollista järjestää myös muun kokoisille ryhmille.

YHTEYSTIEDOT

 

Meetings Mill

Sammonkatu 47

33540 Tampere

info(at)meetingsmill.fi

puh. +358 400 737 420

 

 

 

 

www-sivut: PIXARIUS

RETKET TAMPEREELLA TOTEUTTAA MEETINGS MILL

 

Meetings Mill on reipas ryhmäretkien, Tyky-päivien ja Tyhy-päivien sekä ryhmämatkojen järjestäjä, jonka erikoisosaamista ryhmille järjestettävä innovatiiviset elämykset. Meillä on yli 10 vuden kokemus erilaisten tilaisuuksien järjestelyistä. Kokous- ja tapahtumaosaamisemme tukee ryhmäretkien järjestäjänä toimimista.

Meetings Mill Facebookissa