RETKET - Tampere

Photo: Tampereen kaupunki/Ville Palkinen. 2014

Tarjoamme apua myös kokousten järjestelyihin

 

Meetings Mill on reipas ryhmäretkien, Tyky-päivien ja Tyhy-päivien sekä ryhmämatkojen järjestäjä, jonka erikoisosaamista ovat ryhmille järjestettävät innovatiiviset elämykset. Meillä on yli 15 vuoden kokemus erilaisten tilaisuuksien järjestelyistä. Kokous- ja tapahtumaosaamisemme ansiosta voimme auttaa asiakkaitamme retkijärjestelyjä laajemmin.

 

Toteutamme usein kokonaisuuden, sisältäen hotellien varaukset, ruokailut ja kuljetukset sekä tarvittaessa myös ideoinnin. Saatte avun kaikkiin tarvitsemiinne osa-alueisiin matkustaessanne Tampereelle. Tavoitteenamme on tarjota ryhmällenne tavanomaista monipuolisempi ja mielenkiintoisempi  kokemus.

Järjestämme:

 

  • Ryhmien retket ja elämykset Tampereella
  • Kiertoajelut Tampereella ja Pirkanmaalla
  • Tyky-päivät ja Tyhy-päivät Tampereella
  • Muut työhyvinvointi-matkat ja -retket Tampereelle
  • Räätälöidyt vapaa-ajan paketit ryhmille
  • Ryhmämatkat Tampereelle

Meetings Mill tekee tilaisuutenne järjestämisestä helppoa. Voitte rauhassa keskittyä omaan ohjelmaanne, me huolehdimme ammattitaidolla kaikista muista järjestelyistä tai sovituista osa-alueista. Lue lisää kokousten ja muiden tilaisuuksien järjestämiseen liittyvistä palveluista sekä  osaamisestamme yrityssivuiltamme.

YHTEYSTIEDOT

 

Meetings Mill

Sammonkatu 47

33540 Tampere

info(at)meetingsmill.fi

puh. +358 400 737 420

 

 

 

 

www-sivut: PIXARIUS

RETKET TAMPEREELLA TOTEUTTAA MEETINGS MILL

 

Meetings Mill on reipas ryhmäretkien, Tyky-päivien ja Tyhy-päivien sekä ryhmämatkojen järjestäjä, jonka erikoisosaamista ryhmille järjestettävä innovatiiviset elämykset. Meillä on yli 10 vuden kokemus erilaisten tilaisuuksien järjestelyistä. Kokous- ja tapahtumaosaamisemme tukee ryhmäretkien järjestäjänä toimimista.

Meetings Mill Facebookissa