RETKET - Tampere

TAIDEGRAFIIKKAA JA KÄSITYÖN HELMIÄ

 

Opas vastaanottaa ryhmän Finlaysonin alueella. Ensimmäinen vierailukohde on Grafiikanpaja Himmelblau, joka on Suomen johtava taidegrafiikan vedostuspaja. Himmelblaussa nautimme tervetuliaismaljat, sekä pääsemme seuraamaan taidegrafiikan työnäytöstä. Tutustumme myös Himmelblaun senhetkiseen taidenäyttelyyn sekä kuulemme hieman Finlaysonin alueen historiasta.

 

Vierailemme alueella sijaitsevassa persoonallisessa korupajassa, kuulemme korujen suunnittelu ja valmistustyöstä, sekä mistä syntyy laatu ja yksilöllisyys koruissa.

 

Piipahdamme Reino-myymälässä ja kuulemme Reinojen historiasta. Kahvitauolle pysähdymme Tallipihan idylliseen kahvilaan. Mahdollisuus myös tutustua Tallipihan putiikkeihin.Wilhelm von Nottbeck rakennutti Tallipihan aikanaan hevosiaan ja niiden hoitajia varten. Nykyisin alueella on monipuolinen valikoima mm. käsitöitä, sisutustuotteita ja koruja historiallisessa ympäristössä. Ryhmän suosituskoko: 5-25 henkilöä

 

Retken kesto: noin 1,5 tuntia

Ryhmän koko: 10 - 20 henkilöä

Retki sisältää: opastuksen, työnäytökset, tervetulomaljan ja kahvitarjoilun

Retken toteutus: ympäri vuoden

Lähtöpaikka: Finlaysonin alue, tai muu lähtöpaikka

 

Ota yhteyttä:

Soita: 0400 737420 tai kysy lisää yhteyslomakkeella.

 

YHTEYSTIEDOT

 

Meetings Mill

Sammonkatu 47

33540 Tampere

info(at)meetingsmill.fi

puh. +358 400 737 420

 

 

 

 

www-sivut: PIXARIUS

RETKET TAMPEREELLA TOTEUTTAA MEETINGS MILL

 

Meetings Mill on reipas ryhmäretkien, Tyky-päivien ja Tyhy-päivien sekä ryhmämatkojen järjestäjä, jonka erikoisosaamista ryhmille järjestettävä innovatiiviset elämykset. Meillä on yli 10 vuden kokemus erilaisten tilaisuuksien järjestelyistä. Kokous- ja tapahtumaosaamisemme tukee ryhmäretkien järjestäjänä toimimista.

Meetings Mill Facebookissa